Soorten infrarood panelen

Wij bieden twee verschillende soorten infrarood panelen aan: de standaard infrarood panelen en de industriële infrarood panelen. Beide soorten zijn in verschillende variaties verkrijgbaar.

Standaard infrarood verwarmingspanelen

De infrarood verwarmingspanelen zijn standaard verkrijgbaar in drie afmetingen en twee kleuren. Daarnaast zijn de infrarood panelen uitgerust met een aluminium frame en uitstekend passend te maken bij elk interieur.

Verkrijgbare afmetingen en coatings
De huidige afmetingen van de infrarood verwarmingspanelen zijn
• 120 cm x 60 cm
• 120 cm x 30 cm
• 60 cm x 60 cm

De infrarood verwarmingspanelen zijn standaard te verkrijgen in het zwart of wit, met de keus glanzend of mat. Daarnaast zijn er ook speciale uitvoeringen mogelijk, zoals een andere kleur of een eigen afbeelding.

Industriële infrarood panelen

De industriële infrarood panelen zijn voorzien van een speciale bescherming, waardoor zij uitstekend toepasbaar zijn in omgevingen waar sprake kan zijn van vervuiling, aanslag, vocht of condenswerking. Bovendien biedt deze speciale bescherming u de mogelijkheid om de infrarood panelen te reinigen of met een hogedruk reiniger af te spuiten. Ook kan de toegepaste glasplaat beschermd worden.

Prijzen voor de infrarood panelen

Op onze site vindt u de prijzen voor de verschillende infrarood panelen. Ook het vermogen, de aanwezigheid van een sensor en High Power staan genoemd. Wilt u meer weten? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met u op.