AMK infrarood verwarming

AMK infrarood verwarming biedt de nieuwste vorm van infrarood verwarming aan. Daarbij maakt AMK infrarood verwarming gebruik van de innovatieve infrarood verwarmingspanelen van producent ThermIQ, waar AMK infrarood verwarming een exclusieve samenwerking is aangegaan.

Innovatie op het gebied van infrarood verwarming

AMK infrarood verwarming speelt met de infrarood verwarmingspanelen in op toekomstige voorzieningen voor energie-opwekking; gas wordt schaarser en dreigt duurder te worden, terwijl elektriciteit door vooral alternatieve vormen van energiewinnig terrein gaat winnen. Echter, de infrarood verwarmingspanelen zijn nu al effectief en efficiënt toe te passen. In vergelijking met bestaande en verouderde infrarood verwarmingstechnieken, bieden de panelen van ThermIQ een performance die een factor 20 hoger ligt. De infrarood verwarmingspanelen lenen zich bij uitstek voor het verwarmen van koude, tochtige ruimtes, waar behoefte is aan object- en persoonsverwarming.

0%
Kostenbesparing
0%
Rendement
0%
Warmteverlies

Opties infrarood verwarmingspanelen

AMK infrarood verwarming biedt een totaaloplossing voor iedereen; van speciale, industriële verwarmingspanelen voor vochtige ruimtes in bedrijfshallen tot standaard panelen voor de garage bij u thuis.

Vooral voor de agrarische sector biedt AMK infrarood verwarming de perfecte verwarmingsoplossing, waarbij de infrarood verwarmingspanelen met name voor stallen vele voordelen bieden:

  • De infrarood verwarmingspanelen geven stralingswarmte, die zeer comfortabel is. Bovendien zijn de kosten lager en is er geen sprake van warmte luchtcirculatie, zodat voorkomen wordt dat virussen en bacteriën zich makkelijk verspreiden.
  • Bij gasverwarmde stallen ontsnapt de warme lucht, zodra er een deur opengaat. De stralingswarmte van de infrarood verwarmingspanelen blijft altijd aanwezig, ook al staan alle deuren open.
  • De infrarood verwarmingspanelen van AMK infrarood verwarming zijn te koppelen aan zonnepanelen, waardoor het mogelijk is om de stallen om een energieneutrale wijze te verwarmen. Elders op deze site vindt u informatie over subsidiemogelijkheden.

Wilt u ook de aangename infrarood verwarming ervaren? Vul hieronder het contactformulier in en AMK infrarood verwarming neemt contact met u op.